CLOWNBOOM KIKKER

Familie: Hylidae
Volwassen grootte: 1 tot 2 inch
Bereik: In heel Midden- en Zuid-Amerika
Habitat: Lowland Regenwouden en vochtige jungles. In de buurt van water.
Gevaarlijk: Nee
Zorgniveau: Intermediair
Overzicht
Echte boomfrogs zijn, omhoog is goed. U huis twee kikkers in iets zo klein als een 10-gallon tank, maar hoe groter de tank, hoe beter. Voeg 5 liter ruimte toe voor elke kikker die je van plan bent om samen te huisvesten. Begin met een basis van kokoskern een paar centimeter diep. Verspreid wat orchidee mos over de top. Plaats een mooi formaat waterkom in de tank, of creatief en het opzetten van een waterval, die kan worden gekocht compleet of maak je eigen.

Er zijn waterval kits verkrijgbaar bij speciale reptielen winkels. Naturalistische, front-opening behuizingen zijn geweldig voor deze kikkers. Voeg takken toe aan de behuizing en veel planten. Echte planten zijn geweldig, maar als je niet beschikt over een groene duim, gewoon gebruik maken van een heleboel natuurlijk uitziende nep-planten op de markt vandaag. Hoe dichter de planten en takken, hoe meer de kikkers het leuk zullen vinden.

Een paar huiden op de grond zijn ook welkom en kunnen om de zoveel tijd worden gebruikt. Deze kikkers zijn tropisch, dus een dagelijkse nevel om een vochtigheid van ongeveer 75 tot 80 procent te behouden is nodig. U ook gebruik maken van een van de automatische reptielen misters op de markt. Geen licht nodig is, en voor het grootste deel, kamertemperatuur zijn prima voor hen. Probeer de temps tussen de 70 en 80 graden Fahrenheit te houden.

Deze kleine jongens zijn insecteneters. Ze zullen een breed scala aan insecten eten, waaronder krekels, meelwormen, kakkerlakken en andere kleine insecten. Ofwel gut-load of toepassing van calcium en multivitamine supplementen op de insecten. De presentatie van de feeders in een gladde glazen kom werkt goed om de insecten op één plaats te houden, en op deze manier weten de kikkers ook waar ze hun voedsel kunnen vinden.

Clown boom kikkers komen in een verscheidenheid van kleuren en patronen. Deze prachtige kikkers zijn gemeenschappelijk door hun gehele waaier en leven dicht bij menselijke bewoning in delen van hun waaier, makend hen gemakkelijk te vinden en vaak gevangen voor de huisdierenhandel. De meeste clownboomkikkers zijn gebied-verzamelde invoer.

In gevangenschap fokken in de Verenigde Staten begint stoom op te pikken, en zoals altijd, gevangen gefokte dieren zijn beter helemaal rond. Maar tot er meer gevangenschap plaatsvindt, komen de meeste van deze verbazingwekkende kikkers nog steeds uit het wild.

Mooi, kleurrijk en vrij gemakkelijk te houden als bewaard op de juiste vochtigheidsniveaus, dit is een ideaal terrarium onderwerp. Een geweldige beginner kikker voor mensen die willen amfibie houden te verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *