VEROORDEELDE KIKKER

Familie: Hylidae
Bereik: Amazonebekken, waaronder Venezuela, Suriname, Brazilië, Bolivia, Ecuador, Guyana en Peru
Habitat: Subtropische en tropische laaglanden, in de buurt van rivieren en beken
Gevaarlijk: Ja
Zorgniveau:
Overzicht
Captive Housing: Een eenvoudige, tropische boom kikker opgericht is wat nodig is. Begin met een ruime kooi met enige hoogte. Een front-opening, glazen behuizing meten ten minste 12 centimeter diep door 12 centimeter lang door 18 centimeter hoog zou huis drie of vier kikkers mooi.

De basis is eenvoudig. Begin met een substraat van gemalen kokosolie, die je nodig hebt om vochtig te houden, maar niet sopping nat. Dagelijks licht nevels zal de truc doen.

Een waterkom groot genoeg voor alle kikkers om in te zitten kan op het substraat in het midden van de bijlage worden geplaatst, of u buitensporige en bouw een waterval die in een klein zwembad met behulp van een pomp en slang leegt. Voeg een naturalistische achtergrond (er zijn veel verschillende soorten beschikbaar bij dieren aanbod winkels) en blad strooisel voor een meer natuurlijke look, evenals een aantal aantrekkelijke takken. Bieden tal van plaatsen voor de kikkers te verbergen; kurkschors rondes of flats kunnen hiervoor worden gebruikt. Levende of kunstmatige planten kunnen worden toegevoegd. Ik raad aan om een behuizing te creëren die er geweldig uitziet zonder kikkers en voeg vervolgens de kikkers toe als kers op de taart.

Verlichting is niet essentieel, maar een UV-lamp met een laag wattgehalte van ongeveer 13 watt wordt aanbevolen. Dit zal licht toe te voegen tijdens de dag om te pronken met uw display, en zal de tank net genoeg warmte om een goede temperatuur die tussen de 75 en 80 graden Fahrenheit te handhaven. Doe het licht ’s nachts uit. Als je levende planten gebruikt, zou een plant licht groeien beter werken.

Dieet: In het wild, veroordeelde kikkers voeden zich meestal met sprinkhanen en kakkerlakken. In gevangenschap kun je ze krekels, kakkerlakken en elk ander insect voeren dat ze zullen accepteren. Experimenteer en zie wat ze leuk vinden. Stof alle feeder insecten met een kwaliteit calcium en multivitamine supplement.

Wat is er beschikbaar: U veroordelen kikkers vinden op speciale reptielen winkels, soms op het internet en zelden, maar soms, op reptielenshows. De meeste worden geïmporteerd uit Zuid-Amerika. De soort is vrij gebruikelijk in zijn verspreidingsgebied, hoewel habitatverandering zijn tol begint te eisen op wilde populaties. Er is zeer weinig gevangen fokken wordt gedaan in de VS, dat is een schande, als gevangen populaties kan een dag nodig zijn als een buffer in het geval deze kikkers moeten worden opnieuw geïntroduceerd in het wild ergens in de toekomst.

Extra: De veroordeelde kikker krijgt zijn gemeenschappelijke naam als gevolg van de markeringen op de flanken, waarvan werd gedacht dat het lijkt op de gestreepte patroon op de kleding die vroeger worden geassocieerd met gevangenen.

De veroordeelde kikker is een groot terrarium onderwerp, en het moet worden gehouden door meer hobbyisten. Het is aantrekkelijk, actief ’s nachts, en gewoon een all-round goede kikker te houden. Ik adviseer niet alleen het houden van de veroordeelde kikker als huisdier, maar inspanningen moeten worden gedaan om het te fokken in gevangenschap, zodat het kan worden genoten met toenemende frequentie in de hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *